Beach Volley: Ξεκίνησαν τα μαθήματα

Μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή των μικρών και μεγαλυτέρων που ενδιαφέρθηκαν για τα καλοκαιρινά μαθήματα Beach Volley που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου σε συνεργασία με τον  γυμναστή Φυσικής Αγωγής Ανδρέα Μπαρδούτσο.

Η Διοίκηση της Ομόνοιας αποφάσισε φέτος να οργανώσει δύο τμήματα εκμάθησης. Ένα προχωρημένων, όπου συμμετέχουν κυρίως τα παιδιά που ξεκίνησαν τα μαθήματα πέρσι με κάποιες προσθήκες και ένα νέο τμήμα αρχαρίων για όσους επιθυμούν να μάθουν από τη αρχή τα μυστικά του αθλήματος, τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται και την τακτική του παιχνιδιού. Πολύ μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση των ενδιαφερομένων από ότι υπολόγιζε η Διοίκηση της Ομόνοιας, σε βαθμό που για την επόμενη χρονιά υπάρχει η σκέψη και για τρίτο τμήμα. Το Beach Volley, ένα άθλημα που αναπτύσσεται ραγδαία σε παγκόσμιο επίπεδο, έγινε γνωστό στους Ναυπάκτιους τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως έχει πολύ μεγάλη αποδοχή τόσο σε επίπεδο τουρνουά, όπου κύριο ρόλο παίζει η διασκέδαση, όσο και σε επίπεδο προπονήσεων, που τα πράγματα γίνονται περισσότερο κουραστικά.

Τέσσερα τουρνουά σχεδιάζει να υλοποιήσει η Ομόνοια αυτό το καλοκαίρι στα γήπεδα του Beach Volley στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου. Στις 22-24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά μικτών ομάδων, που από την πρώτη χρονιά που διεξήχθη κάθε χρόνο έχει ολοένα και περισσότερες συμμετοχές, βρίσκοντας μιμητές και σε άλλες πόλεις, κυρίως στην Πάτρα. Αμέσως μετά, στις 25-31 Ιουλίου θα γίνουν τα τουρνουά των ανδρών και των γυναικών. Στις 29 Ιουλίου μάλιστα ετοιμάζεται το μεγάλο πάρτι του Beach Volley στο Centro Porto στο Λιμάνι της Ναυπάκτου, με πολλές εκπλήξεις. Οι καλοκαιρινές διοργανώσεις θα κλείσουν, αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και δεν υπάρξουν τα περσινά απρόοπτα με το τουρνουά 3×3 το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, δηλαδή στις 20 και 21 Αυγούστου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *